Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Mariëndael
  Locatie Doetinchem
  Oude Rozengaardseweg 144
  7009 ND Doetinchem
  T 0314 - 33 12 66
  info@mariendael-doetinchem.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De School

 • Onze school biedt speciaal onderwijs (so) aan leerlingen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking of langdurige ziekte. Hiermee zijn we een zogeheten cluster 3-school.

Op onze school kunnen de leerlingen, zo dicht mogelijk bij huis, hun onderwijs, (revalidatie-)behandeling en zorg genieten. Binnen onze school doen leerlingen aan alles mee, van sporten tot en met schooluitstapjes. We spreken de leerlingen aan op hun mogelijkheden en leren hun om te gaan met hun beperkingen. 

Daarnaast streven wij naar een pedagogisch klimaat, waarin we een duidelijke structuur en openheid bieden. Zo ontwikkelen onze leerlingen zich optimaal in een ononderbroken proces. 
 
Onze school maakt deel uit van stichting De Onderwijsspecialisten. Onder dit bestuur werken we samen met de andere aangesloten scholen (met name de regionale scholen en overige locaties van Mariëndael). We willen onze kwaliteit van onderwijs vasthouden, uitbreiden en optimaliseren. Een professioneel, enthousiast en betrokken team werkt hier hard aan. Als hoofdzaak werken wij, samen met u, aan de ontwikkeling van uw kind.
​​​​​

De School

:

Help (nieuw venster)