Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
  • Mariëndael
    Locatie Doetinchem
    Oude Rozengaardseweg 144
    7009 ND Doetinchem
    T 0314 - 33 12 66
    info@mariendael-doetinchem.nl
     
    Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Privacy

  • Filmopnames en foto’s geven vaak een mooi tijdsbeeld van een school of een gebeurtenis in de school. Om redenen van privacy heeft het bestuur, de Onderwijsspecialisten, een aantal richtlijnen vastgesteld.
Voor het gebruik van beeldmateriaal van uw kind, vragen wij uw toestemming. Zorgvuldig, integer en positief gebruik van beeldmateriaal staat voorop. Beeldmateriaal wordt beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Als we een portretfoto of beeldmateriaal van uw kind voor een campagne willen gebruiken, nemen we altijd apart contact met u op om hiervoor toestemming te vragen. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment weer intrekken. In het privacyreglement is beschreven hoe we omgaan met beeldmateriaal, bewaartermijnen en privacy. Desgewenst kunt u dit reglement op school inzien.
 

Veilig op school

:

Help (nieuw venster)