Mariëndael: Ambitieus in een vriendelijke, rustige leeromgeving

Wij bieden speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar, met een lichamelijke of meervoudige beperking of leerlingen die te maken hebben met een langdurige ziekte. Onze school is kleinschalig en we zijn ambitieus: we zorgen dat onze leerlingen zo ver mogelijk komen in het leven. Dat doen we in een vriendelijke, rustige leeromgeving, waarbij we ook veel aandacht hebben voor lichamelijk en emotioneel welbevinden. Een multidisciplinaire aanpak is voor ons de standaard. We werken nauw samen met partners in zorg en revalidatie en met SBO SAM (speciaal basisonderwijs) zodat we passende arrangementen kunnen bieden.

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.

Alle vacatures van De Onderwijsspecialisten

 
Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.